sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Älä pelkää maailmaa.

Moikka!

Oli kavereiden kanssa suunniteltu jotain pientä pläniä viikonlopuksi, mutta ne sitte jotenki taas kaatu, niin päätin sitten vain hengailla yksin kämpillä. Tein tortilloja, ruokajuomaksi Garage, ja taustalle hyvää elokuvaa näkymään. Kelpaa. :)



Alkaa taas tuo talvi puskea kokoajan kovempaa, ja kovempaa päälle tännekkin pohjoiseen. Väkiselläkin tulee taas mieleen kesä, ja kaikki ne hyvät asiat mitä siinä on. Varsinkin kun eksyin taas kuuntelemaan tätä biisiä:
 
Aivan loistava biisi kyllä. Vahvoja muistoja tuo kesästä ainakin minulle!
Toisaalta tuolla lumisateella on myös toinen vaikutus minuun. Rupean nimittäin aina aivan liian aikaisin fiilistelemään Joulua ja pakko se on vaan myöntää, että on tullu jo kuunneltua monet joululaulut, vaikka Jouluun on vielä suhteellisen pitkä aika.

Näistä tulee vaan niin paljon mieleen lapsuuden Joulut, joka oli aina hienoa ja rentoa aikaa. Jouluaattona koko suku kokoontui yhteen paikkaan. Erinlaista ohjelmaa, paljon hyvää ruokaa ja rentoa meininkiä. Hyviä aikoja. :)
Harmi vaan, että tuo mun joulufiilis alkaa aina aikaisin, mutta tahtoo sitten hävitä mitä lähemmäs Joulua päästään. Pitäs vissiin alottaa tuo fiilistely pikkusen myöhemmin!

Nii ja hui! Kiinan reissuun on enää viisi (5!!) päivää!
Ja viisumianomuskin meni läpi, jipii! Kävin siis tällä viikolla hakemassa postista lentoliput ja passin takaisin. Kyllä on saanut taas stressailla tuotakin asiaa, kun ensin Finnairin lakot ja siihen perään Itellan lakko täällä pohjoisessa, mutta nyt näyttäs siltä, että ne ei ainakaan enää pääse sotkemaan reissua.
Foreca näyttäs ainaki vielä toistaseksi lupaavan Shanghaihin aurinkoista, ja tuommosta 10-18 astetta lämmintä. Luultavastihan nuo vielä muuttuu reilustikki tuosta, mutta empä mää oo sinne millekkää aurinkolomalle menossakaan. Oon tyytyväinen jos säätila on edes hieman parempi kun täällä kotimaassa, mutta toki se on mukavampi kierrellä paikkoja auringonpaisteessa, kun mitä vesisateessa!

2 kommenttia: