sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Odottavan aika on pitkä


lost
Too much time to think?

Lue Lisää!


Timo Pieni Huijaus - Katusoittaja
"Tuntuu et monilla mun ympärillä on elämät kuosissa,
on vaimo, farmari ja talo. Elän eri sfääreissä, eri valovuosissa."


Nää sanotukset kuvaa aika nappiin tän viikonlopun fiiliksiä. Tuntuu, että kaikilla muilla ihmisillä mun ympärillä on selvät sävelet tulevaisuuden kannalta, tyttö- ja poikaystäviä sekä monilla jo kokonainen perhe ja koti. Mulla taas eioo mitään näistä, eikä edes minkäänlaista hajua siitä missä se mun oikee koti on. Tullu taas kyllä mietittyä tätä elämää ja sitä omaa suuntaa ihan liikaa. Tuntuu, että oon edelleenki ihan hukassa sen kanssa, ja mihin mä sen käyttäsin. Vähän jo pelottaa, että mitä sen jälkeen tapahtuu kun työt loppuu, ja mahdollinen reissu on tehty?

"Kaikki tärkee repus, sanat keskenään sotii.
Ku sanon et kyl mul on kämppä, mut ei kotii."


Muutenki kyllä ollu tää elämä niin älyttömän ykstoikkosta jo muutaman kuukauden. Töihin->Nukkumaan->Töihin->nukkumaan, varsinainen oravanpyörä. Tuntuu, että aika jarraa vain paikallaan päivästä toiseen. Kroppakin meinaa hangata vastaan. Niskat ja hartiat on välillä aina niin lukossa, että tuntuu ettei veri kierrä päähän asti,mikä aiheuttaa kaikenlaisia mielenkiintosia oireita. Kannatti istua lähes koko lapsuus tässä tietokoneen ääressä!

Tavotteena on vain, ja ainoastaan saada nuo rahat kasaan reissua varten.
Jos aion sen toteuttaa, niin ylimääräsiä menoja ei juurikaan kärsi tulla, mikä taas rajottaa oikeastaan kaiken muun elämän aikalailla minimiin. 
Ihan kivastihan tuo säästäminen on lähtenyt käyntiin, kun hanskassa on siis tällä hetkellä lähes kaikki tarvittavat reissukamat, Oulu-Tokio lentolippu, sekä nuo tilillä olevat rahat. Muutama tonni siitä vielä uupuu, mutta jospa ne saisin kasaan haalittua. Saa nähdä joudunko vielä perumaan/muuttamaan suunnitelmaa täysin kiitos Kiinassa leviävän H7N9 -lintuinfluenssa viruksen.















Tällä hetkellä ilmeisesti tartunoja on Kiinassa löytynyt ainakin 400kpl joista yli 100 on johtanut kuolemaan. Meikäläsen statseilla (Astma) mahdollisuudet menehtymiseen jos taudin nappais on varmaan lähempänä 100%. Pitää nyt kesän mittaan seurailla tilannetta, että mihin suuntaan se lähtee kehityymään, ja sen mukaan harkita asiaa. Älyttömästi kyllä harmittaa jos joudunkin syystä tai toisesta reissua muuttamaan tai perumaan kokonaan, mutta pakkohan se nyt on kuitenkin miettiä vähän omaakin henkeä.
.
Jotain posiivistakin kuitenkin, kun taas lähestyy ainoa hyvä asia Suomessa, kesä!
Kyllä tätä pimeää talvea on taas kärsitty ihan tarpeeksi. Vieläkun muutaman kuukauden jaksaisi painaa töissä, niin ehkä sitä sitten voisi jo pystyä vähän elämäänkin muutakin elämää kuin tätä oravanpyörää. On kyllä huomannu, että mielialakin taas paranee kun ei aamulla ole enää säkkipimeää kun töihin lähtee. :)huh

 -Joonas-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti